Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
SUP jóga

SUP jóga

Tapasztald meg velünk a jógázás új dimenzióját!

Olyan mozgásformát keresel, ami egyszerre feltölt, kikapcsol és a természet közelében tudod űzni? Akkor a SUP jógát Neked találták ki!

A SUP jóga egy egészen új megvilágításba helyezi a jóga fogalmát. Egyszerre átmozgató és relaxáló program, mindez páratlan környezetben a Balatonon. 

Az ászanák a vízen egyensúlyozva nagyobb koncentrációt igényelnek, remekül fejleszti az egyensúlyérzéket, ugyanakkor az óra végi meditáció során a természetközelség, a ringatózó víz, vízcsobogás hatására sokkal könnyebben tudjuk kiüríteni az elménket. Érezd, ahogy eggyé válsz a természettel

Az óra kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. Oktatóink minden alkalommal a csoport tudásszintjének megfelelően állítják össze a gyakorlatokat. 

A hab a tortán az óra végi naplementés fotózás! Elfogultság nélkül állítjuk, hogy tőlünk legszebb a naplemente! Tőlünk nyugatra Szántód és Tihany között a szorgosan közlekedő kompok sziluettjét, velünk szemben velünk a Tihanyi-apátságot láthatod, fölötted a naracsos-bíboros színekben pompázó égbolt, körülötted a lemenő nap sugarai táncolnak a vízen. Már ez a pár perc önmagában felér egy meditációval! 

 

Részvételi díj:  5 000 Ft/fő.


Időpontok (06.22-08.25. között): 

Péntekenként 19:00-20:00

Szombatonként 18:00-19:00

 

Előzetes regisztráció javasolt az info@vizisportbazis.hu címen vagy a +36 70 798 9940 számon, de helyszíni jelentkezést is fogadunk. 

Min. létszám 4 fő, max. létszám 15 fő. 

További hírek

Egyesületi nyílt nap
Nyílt napunkon most ingyen kipróbálhatod a windsurf-öt!
Szörf oktatás és tanfolyamok
Főszezonban minden nap kezdő és haladó oktatás, intenzív tanfolyam!  
Napközis szörftáborok
A vakáció alatt megtanítjuk a szörfözés csínját-bínját!
Osztálykirándulás
Felhőtlen szórakozás, csapatépítés páratlan környezetben!