Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

DUOTONE KITE DESZKÁK

Duotone Jaime kite deszka

Freestyle darab, de gyakran a kezdők is bele szeretnek. Abszolút meghatározó modell a kite piacon, forradalmi újításokkal rendelkezik évről évre.

Duotone Gonzales kite deszka

A legjobb freeride tanuló deszka, melyet később sem kell lecserélni. Nagy méretekben is elérhető, hazai körülményekhez perfekt választás!

Duotone Soleil kite deszka

Hölgyek részére gyártott, csodás külsejű freeride board! Minden technológia bele került, ami a gyors manőverezést könnyíti. Használata függőséget okoz!

Duotone Select kite deszka

Ha neked túl agresszív a Jaime, de már haladó szinten tartasz és szeretnél egy profi deszkát, akkor nem kell tovább keresgélni.

DUOTONE KITE ERNYŐK

Duotone Rebel kite ernyő

Klasszikus freeride ernyő, nagy teljesítménnyel. Haladó és profi szinthez ajánlott, a repülés szerelmeseinek. Lassan 20 éves pályafutása alatt komoly tényezővé vált a sportágban.

Duotone Dice kite ernyő

Játékosabb modell, szintén haladók részére, és attól feljebb. A Duotone egyik legnépszerűbb típusa, jól irányítható freestyle mestermű.

Duotone Juice kite ernyő

Gyenge szélre tervezett, foil-ra is képes kite ernyő, jelentős stabilitással. Felhasználási területe széleskörű, gyakorlatilag fölösleges a szél előrejelzést figyelni.

Duotone Neo kite ernyő

Tanuláshoz is megfelelő, jól kidolgozott wave kite, amely gond nélkül segítségedre lesz a fejlődésednél! A megszokottnál kisebb méret is rendelkezik elegendő felhajtóerővel.

Duotone Evo kite ernyő

A freeride, freestyle és wave mesterhármas ötvözete, már kezdők is próbálkozhatnak vele! Egyszerű indítani, a pehelysúly és a jellegzetes forma miatt minden helyzetben stabilan működik.

Duotone Mono kite ernyő

Foil használatra is tökéletes freeride ernyő. Irányíthatóság szempontjából jóval egyszerűbb, mint a Rebel, de teljesítményben nincs nagy különbség.