Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

FANATIC ÉS SHARK SUP DESZKÁK

Fanatic Fly Air SUP deszka

Bármilyen stílusú evezésre alkalmas freeride SUP deszka. Stabilabb, mint a hegyes kivitel, kezdőknek is élmény használni már az első pillanattól!

Fanatic Fly Air Premium SUP deszka

Dupla rétegű, merevebb kidolgozású SUP, amelyre windsurf vitorla is felhelyezhető! Súlyra értelemszerűen nehezebb, mint a normál, viszont jobban tűri a hullámos vizet.

Fanatic Ray Air SUP deszka

Túrázáshoz a legjobb választás, nagy sebességgel haladhatunk vele, gyorsan megsiklik. Némi tapasztalat szükséges hozzá, mielőtt nekivágunk.

Fanatic Ray Air Premium SUP deszka

Nagy távokat evezhetünk vele bátran, robosztus felépítésű szerkezete akár szörfvitorlával is hozza az elvárt színvonalat.

Fanatic Diamond Air SUP deszka

Női freeride típus, minden elemében hasonlít a Fly Air szériára. Csúszásgátló borítás van rajta szinte a teljes felületén, bármilyen tudással kipróbálhatjuk.

Fanatic Diamond Air Touring SUP deszka

Túra modell, csajok részére. Ideális társ a több kilométert meghaladó evezésekhez. Nagy mérete ellenére súlyra és használatra is könnyű.

Fanatic Falcon Air SUP deszka

Sebességre tervezték, több féle szélességben kapható. Profik számára ideális, nagy carbon tartalmú evezővel kimegy a világból.

Shark SUP All Round, kezdő

Nagy teherbírású, minőségi SUP deszka. Kisebb túrát, szörf jellegű evezést, vagy akár jógát is végezhetünk a stabilitásának köszönhetően.

Shark SUP Touring, haladó

Akiknek fontos a nagyobb sebesség és komolyabb túrákra beneveznének, tökéletes deszka lehet a Touring. Keskeny kivitel, de némi tanulással könnyen manőverezhető.

FANATIC SUP EVEZŐK

Fanatic Pure evező

Belépőszintű strapabíró evező, amely carbont is tartalmaz. Súlya meglepően könnyű, létezik 3 részes kivitelben is. Hossza állítható, mindenkinek komfortos evezést tesz lehetővé.

Fanatic Carbon 35 evező

Átmenet a felsőkategória és az alap típusok közt. Nagyobb távoknál gyorsan megmutatkozik az előnye a Pure-hoz képest.

Fanatic Bamboo Carbon 50 evező

Érdemes túrákhoz, nagy sebességű SUP mellé egyet kipróbálni. A különbség órákra lebontva nagyobb lesz, mint azt elsőre gondolnánk!